A karácsonyfa szépsége és átható illata teszi hangulatossá az otthont. De vajon azt tudtad-e, hogy gyógyító erő is lakozik a fenyőfában?
Test és Lélek rovat cikkei
152 cikk
Családterápia a lélek erejével
Bert Hellinger pszichoterapeuta szerint az ember élete azonnal rendbejön, ha „rendet rak” benne. Családfelállításos terápiája egyre jobban terjed a világon, de sok az ellenzője is.
Rezgésekkel gyógyít a tibeti hangterápia
Az emberi test 70-80%-a víz, amely kiválóan vezeti a rezgéseket. A testre helyezett hangtálak rezgései koncentrikus körök formájában áramolnak keresztül testünkön, így sejtszintig képesek kifejteni hatásukat. Faragó Márta terapeutával beszélgettünk a móds
Meditálás alapfokon
Csak az képes uralni a körülötte lévő világot, aki ura a saját gondolatainak. És csak annak van igazi hatalma az elméje fölött, aki megtanul csendet teremteni magában.
Teamese
Kint fúj a szél, esik az eső, hideg van. Ilyenkor nincs is jobb annál, mint bent a meleg szobában meginni egy finom forró teát. Gondoltad volna, hogy a víz után a legtöbbet fogyasztott ital a világon?
Egyél egészségesen télen is!
Sokan úgy gondoljuk, hogy télen többet kell ennünk, s gyakran a nehezebb, zsírosabb, laktatóbb ételeket kívánjuk. Ennek eredménye, hogy tavaszra néhány kilóval többet nyom a mérleg, sőt még fáradtak, levertek is vagyunk.
NeuroStar: mágneses kezelés – depresszió ellen
Az amerikai gyógyszerészeti hatóság jóváhagyta a depresszió új kezelési módszerét, melynek lényege, hogy mágnessel stimulálják a depressziós betegek agyát.
Lila paradicsommal a rák ellen
Brit kutatók a paradicsomba olyan színezőanyagot ültettek, mely véd a rákos megbetegedések kialakulásától. Állatkísérletek során bebizonyosodott, hogy a lila paradicsom egyharmaddal hosszabbította meg a daganatos egerek életét.
Braco csodálatos gyógyításai
Sokan hallottunk már Braco-ról, a horvát születésű spirituális gyógyítóról, akinek csodás kisugárzása révén emberek ezrei gyógyulnak meg világszerte. De vajon ki ez a férfi, és miként használja földön túli gyógyerejét mások megsegítésére?
Csicseriborsó, bab, lencse…
Gyerekkorunkban sokat énekeltünk róluk, és rendszeresen ettünk belőlük az oviban. Felnőttként azonban méltatlanul elfelejtjük őket: a szárazhüvelyesek, azaz a bab, a sárgaborsó, a lencse és a csicseriborsó igen ritkán kerülnek az asztalunkra.
