A gyümölcsökről mindannyian tudjuk, hogy finomak, egészségesek, tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal, nélkülözhetetlen része az egészséges étrendnek. De vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy nem mindegy, mikor és hogyan fogyasztjuk őket? A helyes gyümölcsfogyasztás ugyanis nemcsak a jó közérzethez járul hozzá, hanem segíthet a méregtelenítésben, az emésztésben, sőt a fogyásban is. Nézzük meg, mire érdemes odafigyelni!
vitamin

A 4 legjobb vírusölő étel
Próbáld ki tippjeinket, ha szeretnéd elkerülni a megfázást és az influenzát!

Nyári vitaminbombák
Kóstold meg ezeket az egészséges turmixokat!

Így gyógyít a körte!
Ez az ízletes gyümölcs kiváló vértisztító és idegerősítő hatással bír!

Így gyógyít a paradicsom!
Amellett, hogy finom és számtalan módon elkészíthető, az egészségünket is védi!

Erősítsd a szervezeted grépfrúttal!
Megfázás, torokgyulladás ellen is nagyon hatékony!

Miért egészségesek a piros ételek?
A piros szín már önmagában is jótékony hatással van szervezetedre. Ha látod, biztonságérzetet ad, szenvedélyessé tesz. Belül pedig feltölt energiával. A piros tehát nemcsak a lelkedre, de az emésztésedre is jótékony hatással van.
Vidáman virító vitaminforrás
A gyermekláncfű, más néven pitypang sárga virágja ott pompázik az útszéleken, a mezőkön, hirdetve, hogy végre visszavonhatatlanul itt a tavasz. Ezt a nagyon igénytelen növényt a népi gyógyászatban már az ókorban is használták. A 17. századtól pedig Európa

A szépség 50 titka
Ötven titok. Eggyel sem kevesebb. Mindez érted van. Hogy a legszebb legyél. Ha megfogadod tanácsainkat, a konkurenciának semmi esélye.

Tele hassal éhezve
Annak idején nagy visszhangot váltott ki a kutatók megállapítása, mi szerint a kihalt mamutok maradványait vizsgálva arra a megállapításra jutottak, hogy bár az óriási állatok gyomra tele volt, mégis éhen haltak.